Stageplek

Een stageplek en werkplek vol energie & inspiratie.

Wij geloven in hard werken en toewijding

Voel de energie

Word meegetrokken in een creatieve inspirerende omgeving. Werk samen met andere gepassioneerde en ambitieuze ondernemers en ga naar the next level.

Groei met geluk

Samen groeien door ongekende kennis. Bouw waardevolle vriendschappen op en combineer succes met geluk.

Ontketen je ware succes

Ervaar de enorme groei op bedrijfs- en persoonlijk vlak en ontdek dat jouw dromen werkelijkheid worden.

Centraal gelegen in Apeldoorn

Waar je ook mee reist, je bent snel op locatie. Vlak naast het centraal station: ”Apeldoorn Station” en een bushalte. Kom je met de auto? Dan kan je jouw auto natuurlijk in de parkeergarage parkeren! 
Gelegen aan Stationsplein 50, 7311 NZ Apeldoorn. Bekijk op Google Maps de exacte locatie onder het onderstaande knopje:

 

Unlimited Brand Strategies

Wij zijn hét media- en marketingbureau waar samen winnen centraal staat. Je helpt het groeien van verschillende dochterbedrijven onder Unlimited Brand. Daarnaast gaan wij samen met verschillende ondernemers in veel verschillende bedrijfstakken samen werken om hun bedrijfsmodel te verbeteren. Of het nou gaat om in de muziekwereld, persoonlijk ontwikkeling, brands of startups. Niks is te gek. De uitdaging is hoog, want je leert altijd iets nieuws! 

Wij geloven in de kracht in samenwerking en in jou! In jouw stageperiode zorgen wij ervoor dat jij gaat groeien! We gaan in jou investeren, zodat jij het maximale kan uithalen binnen je stage periode maar ook hierna. Bekijk onze verschillende stage aanbod. Staat jou niet er tussen? Of zoek je een afstudeer stage? Stuur gerust een email en dan kunnen wij kijken of we een passend stage aanbod hebben.  

Bekijk Onderstaande Stage aanbod

Online Marketing & Communicatie (E-commerce)

Wij zijn op zoek naar een allround online marketing stagiair(e) die samen met ons enthousiaste team Unlimited Brand wil ondersteunen naar de volgende fase.

Hier heerst een start-up cultuur en wij zorgen er samen voor dat je relevante ervaring opdoet en echt onderdeel wordt van een snel groeiende en internationale start-up.

Stuur een e-mail met C.V. en motivatie naar info@unlimitedbrand.nl en we zullen contact met je opnemen.

Muziek (artiest) Management

Binnen Unlimited Brand ga jij als muziekmanagement stagiair(e) verschillende artiesten managen & advies geven in de muziekbranche. Het zijn voornamelijk DJ’s / producers. Daarnaast zal je continu werken met Dutch DJ World.  

Je zal  verschillende werkzaamheden uitvoeren. Van research fase, branding, productie, social media & marketing. Je begeleidt daarnaast hun werk van de creatie van muziek tot aan de release.

Stuur een e-mail met C.V. en motivatie naar info@unlimitedbrand.nl en we zullen contact met je opnemen.

Creative Business Developer / Account Management

Als business developer / accountmanager stagiair(e) ben je verantwoordelijk voor een aantal klanten van Unlimited Brand. Je denkt met deze klanten (‘accounts’) mee en investeert op allerlei manieren in hen.

Daarnaast ga je onderzoek doen om te zien waar kansen en mogelijkheden in de markt liggen. Vervolgens werk je dit tot een advies uit. Je denkt mee van concept tot de uitvoering zelf. 

Stuur een e-mail met C.V. en motivatie naar info@unlimitedbrand.nl en we zullen contact met je opnemen.

Media Specialist (Video, Foto)

Je helpt mee aan de groei van dochterbedrijf One Army Film. Als mediastagiair(e) word je betrokken in de dagelijkse werkzaamheden van het productiehuis.

De werkzaamheden zullen vooral dagelijkse ondersteuning, afgewisseld met ad-hoc projecten., zijn We zijn werkzaam in de film/video en fotografie branche. Denk aan videoclips, fotoshoots, commercials en andere branded content.

Stuur een e-mail met C.V. en motivatie naar info@unlimitedbrand.nl en we zullen contact met je opnemen.

Klaar om naar the next level te gaan?

Klik op de onderstaande knop en neem contact op!

stationsplein_50_apeldoorn_0

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website krijgt.