Werk

Bekijk ons portfolio

Audi

STRATEGIE / VIDEO / ADVERTISING

We mochten deze online commerciële video voor onze klant produceren. We waren verantwoordelijk voor de regie, het camerawerk, de belichting en de bewerking. Deze video werd vervolgens gebruikt om specifieke doelgroepen te bereiken via verschillende online en sociale media platforms.

1 %
Meer Bereik
1 %
Website bezoekers

Absolut Vodka

BRANDING / VIDEO / FOTO

Elk jaar in oktober verandert Amsterdam in een magische plek genaamd Amsterdam Dance Event (ADE). Absolut Vodka is de officiële partner van ADE en vroeg ons of we de media (foto & video) van Absolut Vodka tijdens ADE konden verzorgen. Het eindresultaat was dat we twee video’s (een commerciële en zakelijke video) maakten en 50 definitieve foto’s leverden. Hiermee maakten we gebruik van ADE om de naamsbekendheid van Absolut Vodka te vergroten. 

1 %
Meer naamsbekendheid

Tonny Keijzer

STRATEGIE​ / BRANDING / VIDEO / ADVERTISING

De meest luxueuze garage in onze thuisstad vroeg ons om een tv-commercial voor hen te maken. De tv-commercial was op de nationale televisie te zien op twee belangrijke kanalen: RTL en RTL Business. Via dit communicatie platform heeft Tonny Keijzer zijn naamsbekendheid met 50% verhoogd in de maanden dat de commercial werd uitgezonden op nationale televisie. 

1 %
MEER NAAMSBEKENDHEID
1 %
Meer Omzet

Jameson Irish Whiskey

STRATEGIE / BRANDING / VIDEO

Jameson Irish Whisky, een van de bekendste whisky’s ter wereld, vroeg ons om een branding video te maken. Verschillende barmannen streden tegen elkaar tijdens de barwedstrijd van Jameson Irish Whiskey in Amsterdam in de zomer van 2017. Met deze branding video kon Jameson Irish Whiskey specifieke doelgroep targetten die affiniteit hadden met Jameson Irish Whiskey of dranken. 

1 %
Meer Naamsbekendheid

Riverland HealthCentre

STRATEGIE / WEBDESIGN / ADVERTISING

Riverland HealthCenter kwam naar ons toe met een duidelijk doel. Hoe kunnen we meer leads binnen halen voor de sportschool (voornamelijk in de daluren) en hoe kunnen we meer leads binnen halen voor de groepslessen. Samen met hen gingen we opzoek naar de ideale doelgroep via social media advertising. Snel zag Riverland HealthCenter nieuwe leads binnenkomen.

Wil jij jouw bedrijf ook een boost geven?

Vraag dan nu vrijblijvend advies aan via de onderstaande knop

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website krijgt.