Online Commercial
We mochten deze online commerciële video voor onze klant produceren. We waren verantwoordelijk voor de regie, het camerawerk, de belichting en de bewerking. Deze video werd vervolgens gebruikt om specifieke doelgroepen te bereiken via verschillende online en sociale media platforms.

In een korte tijdbestek moesten wij samen met onze opdrachtgever een korte video verzinnen die alleen gericht is op specifieke data. Daaruit kwam naar voren dat flexibiliteit een sterke key factor is van de doelgroep die Audi wilt targeten. Samen met de Audi SQ7  vertaalde wij dit in dit online commercial video. 

Samen met onze ander film productie bedrijf One Army Film maakten wij dit video. We gebruikten vooral natuurlijke licht, waardoor we het productie kleinschalig kon houden. Zodat wij snel de video kon filmen en editen aangezien de deadline heel snel was. 

Samen met onze opdrachtgever hebben wij gekeken hoe wij de doelgroep konden trigeren. Wij waren deels verantwoordelijk voor de inhoudelijk advertising. Zo maakte wij op gemaakte thumbnail om de Unique Link Clicks te verhogen.

Het eindresultaat 130% meer bereik bij onze doelgroep en 62% meer website bezoekers bij een specifieke landingspagina die onze opdrachtgever heeft opgesteld. 

1 %
Meer bereik
1 %
Websitebezoekers

Wil jij ook je bedrijf een boost geven?

Vraag vrijblijvend advies aan via de onderstaande knop

  1. Analyseren
  1. Analyseren
  1. Analyseren
  1. Analyseren
  1. Analyseren
  1. Feedback
  1. Final
  1. Conversion

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website krijgt.