Branding & Rebranding

Klanten verbinden met je merk

Krijg meer klanten door een sterke brand neer te zetten

Brand & Rebranding

13

Jij bent het merk

Merkbeleving is wat bepaalt of je een loyale klant wordt of niet. Marketing kan je overtuigen om een item van een bepaald merk te kopen, maar het is de merkbeleving die bepaalt of je voor het rest van jouw leven alleen dat merk zal kopen. Marketing kan bijdragen aan een merk, maar de branding van een merk gaat dieper dan een marketing campagne of advertentie. 

Het merk is wat er overblijft nadat de marketing haar werk heeft gedaan. Het is wat in je gedachten blijft hangen bij een product, dienst of organisatie, al dan niet, op dat moment, je het hebt gekocht of niet gekocht. 

Branding van het gedrag

Bij bestaande en nieuwe merken beginnen we bij de basis. Wij dompelen onszelf onder om het waarom, wat en hoe van het merk te doorgronden. In deze fase doen we tegelijkertijd onderzoek naar de context van het merk. We analyseren het umfeld van het merk om zo goed mogelijk inzicht te krijgen in hoe de wereld rondom jouw merk denkt en handelt. We combineren deze twee gebieden om de unieke merkpropositie en merkwaarden te bepalen die jouw merk uniek maakt. Dit is essentieel om als merk consistent te blijven in een wereld die blijft veranderen.

Jouw mensen zijn jouw merk. Daarom is het zo belangrijk dat de merkwaarden, de merk propositie en de visuele branding worden vertaald naar het gedrag van de mensen achter het merk. Ook hierin wijst Flirt Branding jou de weg. 

Op maat gemaakte marketingplannen

Welke stappen zijn er?

Unlimited Brand heeft jarenlange ervaring in en kennis van het concept, de strategie, het uitvoeren en begeleiden van (geïntegreerde) marketingcampagnes. Van een focus op één touchpoint tot een omni-channel marketingcampagne om jouw doelgroep te bereiken.

Wij geloven naast consistentie en esthetiek in een goede dosis emotie, omdat mensen emotioneel zijn. Mensen willen persoonlijk benaderd worden en verlangen naar een merk dat verbinding met ons wil maken.

Analyseren

In de analyseren fase kijken we eerst naar jou doelen. Wellicht heb je al een brand wil je beter in de markt herpositioneren? Of je hebt alleen nog een idee. Samen met jou gaan we alle stappen doornemen zodat jij niks vergeet, zodat jij een brand hebt waar je trots op kan zijn en 

Strategie

In de strategische fase ontwikkelen we een uitgebreid plan om het gestelde doel te bereiken. De strategie berusten wij op marktonderzoek en moet gericht zijn op de juiste doelgroep, de juiste plaats, het juiste medium en het juiste inzicht om een concept op te bouwen. Wij zorgen dat de strategie ijzersterk staat voordat we de campagne verder inrichten. 

Concept​

In de conceptfase gaan wij aan de slag met de creatieve invulling van de strategische marketingcampagne. Dit zal uiteindelijk de kern vormen van de campagne. Voor elke campagne ontwikkelen wij pakkende en vernieuwende concepten op om ervoor te zorgen dat de doelen worden bereikt.

Creatie

De strategie is bepaald en het concept is klaar, nu moet alles tastbaar worden. Wij ontwikkelen sterke advertising campagnes met innovatief grafisch design. Ons creatieve team doet dit met sterke short- en long- copywriting, en Art Direction met oog voor detail. 

Bekijk meer van onze services

Wat kunnen we nog meer betekenen?

Strategie

Lukt het jouw niet om je KPI's te behalen. Wij bedenken graag een passend strategie voor jouw bedrijf zodat je gegarandeerd succes te krijgt. Een online strategie is onmisbaar in de huidige digitale tijdperk.

Advertising

Beu om elke keer te op zoek zijn naar nieuwe klanten en wil je dit automatiseren? Dan is advertising het antwoord voor jou. Facebook, Instagram, Whatsapp, Youtube of Google Advertising, alles is mogelijk!

Digital Consultant

Kom je niet helemaal uit met je business model? Vragen zoals je fullfilment, aquisitie, marketing of automatisering. Inmiddels hebben we meerdere e-commerce startups geholpen en kunnen we je hierbij helpen.

Ook je bedrijf een boost geven?

Vraag vrijblijvend advies aan via de onderstaande knop

HNK-Apeldoorn-1

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website krijgt.