Conversie Optimalisatie

Jouw online specialist in het groeien van je conversie

Van bezoekers naar klanten

11

Wat is conversie optimalisatie?

Je hebt een website online staan omdat je hiermee iets wil bereiken; leads genereren, bezoekers naar de fysieke winkel of meer verkoop via de webshop.

Er is flink geïnvesteerd in het ontwerp en de bouw van de website. De website is voorzien van een pakkend verhaal over de meerwaarde van het bedrijf en je hebt diverse marketingcampagnes gezet om zo veel mogelijk potentiële klanten naar de website te krijgen.

Uiteindelijk blijkt helaas toch dat geen van deze bezoekers klant wordt. Dit is zonde van al het geld en de energie die in de website is gestoken. Blijkbaar is er onvoldoende ingespeeld op de wensen van de bezoeker, maar waar gaat het mis? Conversie optimalisatie geeft inzicht in het bezoekersgedrag en vertaalt dit naar heldere adviezen voor je website.

Doel Conversie Optimalisatie

Haal meer klanten uit je huidige bezoekersaantallen met conversie optimalisatie. Leer van het bezoekersgedrag op je website en zorg voor constante verbetering van de conversieratio.

Conversie optimalisatie heeft als doel om van zoveel mogelijk websitebezoekers klanten te maken. Om de conversie te kunnen optimaliseren is het belangrijk om inzicht te hebben in de wensen en de behoeften van je bezoekers.

Direct starten met CRO

Wij snappen dat je graag zo snel mogelijk meer omzet uit jouw website of webshop haalt. Vraag online een CRO-scan aan via onderstaande button in en wij reageren binnen 24 uur met een passend voorstel voor jouw website.

Liever telefonisch contact met een van onze Online Marketing Consultants? Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 17.30 uur.

De tools van CRO

Inzicht in het bezoekersgedrag op je website is essentieel voor het verbeteren van de conversie. Wij zetten diverse databronnen en tools in om deze inzichten te vergaren.

Wij analyseren de data en het bezoekersgedrag op je website om zo een advies op maat uit te brengen die specifiek werkt voor jouw doelgroep.

Haal optimaal rendement uit je website door conversie optimalisatie:

Webanalytics

Statistieken en gegevens staan aan de basis van elk CRO-traject. Je hebt waarschijnlijk al toegang tot deze gegevens via een Google Analytics account. Door dit account in te richten en de data te analyseren vinden we de eerste verbeterpunten voor conversie.

Heatmaps

Heatmaps geven inzicht in het gedrag van de bezoeker op de website. In een heatmap wordt de activiteit op je website grafisch weergegeven in een duidelijke overlay. We maken gebruik van verschillende soorten heatmaps: op basis van muisbeweging, op basis van clicks en op basis van scrollgedrag.

Visitor recordings

Visitor recordings volgen een bezoeker terwijl deze navigeert op de website. Van deze customer journey wordt een filmpje gemaakt die precies toont waar het goed ging en waar nog verbeterpunten liggen.

 

A/B testing

Meten is weten. Na het inzichtelijk maken van de data en het bezoekersgedrag worden er optimalisatiepunten voorgesteld. Deze punten worden via een A/B test geanalyseerd. In een A/B test krijgen bezoekers één van de twee versies van de website te zien. Op basis van vooraf ingestelde doelstellingen bepalen we vervolgens welke versie het beste presteert.

Bekijk meer van onze services

Wat kunnen we nog meer betekenen?

Strategie

Lukt het jouw niet om je KPI's te behalen. Wij bedenken graag een passend strategie voor jouw bedrijf zodat je gegarandeerd succes te krijgt. Een online strategie is onmisbaar in de huidige digitale tijdperk.

Advertising

Beu om elke keer te op zoek zijn naar nieuwe klanten en wil je dit automatiseren? Dan is advertising het antwoord voor jou. Facebook, Instagram, Whatsapp, Youtube of Google Advertising, alles is mogelijk!

Digital Consultant

Kom je niet helemaal uit met je business model? Vragen zoals je fullfilment, aquisitie, marketing of automatisering. Inmiddels hebben we meerdere e-commerce startups geholpen en kunnen we je hierbij helpen.

Ook je bedrijf een boost geven?

Vraag vrijblijvend advies aan via de onderstaande knop

HNK-Apeldoorn-1

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website krijgt.