Content Marketing

Contentmarketing is de beste manier om traffic te genereren naar je website of webshop.

Betrek doelgroepen met Content

Video & Foto

13

Videomarketing

Een video werkt alleen als je ook een publiek hebt dat er naar kijkt. Daar zorgen we voor met behulp van video marketing. Hierbij ontwikkelen we samen jouw optimale video marketing strategie in een video strategie plan op basis van je behoeften en doelstellingen. We kijken naar je huidige videosituatie, wat er nodig is aan productie en welke inzet van kanalen de juiste mensen op het juiste moment bereikt.

Genoeg opties

We bieden genoeg opties, van enkel de strategiesessie en de uitwerking van het plan tot het volledig managen van jouw online video marketing voor maximaal rendement. Meer weten over onze werkwijze of benieuwd naar de laatste video marketing trends? Vraag het een van onze video marketing experts!

de beste online platform voor jouw video

Via welke kanaal wil ik mijn video delen?

Ambitieuze organisaties laten groeien met online marketing is onze missie. Dat is waar we het voor doen en daar zijn we aantoonbaar goed in. We zijn gepassioneerde specialisten die het elke dag een beetje beter doen. Videomarketing kan via verschillende online platformen worden gedeeld. Hiernaast zie je de online kanalen waar de meeste bedrijven hun video’s online delen

Youtube
95%
Facebook
97%
Instagram
92%
Story
90%
10
11

Digitale marketing op maat

Video-marketing via YouTube, Facebook en LinkedIn

YouTube is met haar miljard gebruikers het meest bekende videoplatform ter wereld. Er worden circa 5 miljard video’s per dag bekeken via de grootmacht. Met het enorme bereik is het een heel interessant kanaal voor marketers. Met behulp van Adwords kan een advertentiecampagne worden ingericht, waarmee via het display-netwerk van Google de targeting plaatsvindt. Hier kan op specifieke wijze de doelgroep wenorden geselecteerd.

Na YouTube is Facebook het meest belangrijke videoplatform. Door live-video te introduceren heeft Facebook een enorme boost gekregen op het gebied van video. Het aantal video’s die per dag worden bekeken is hierdoor gestegen naar circa 30 tot 60 miljard. De statistieknlaten zien dat Facebook een reusachtige speler is geworden in deze markt.

Sinds augustus 2017 is het mogelijk om Linkedin-video in te zetten als kanaal voor video-marketing. Dat kon natuurlijk niet uitblijven. Dit maakt video des te interessanter, omdat de video via alle social media-kanalen gepost kan worden. Eerder was het wel mogelijk om een video te plaatsen op LinkedIn, maar dan enkel met een link van Vimeo of YouTube.

Welk kanaal je moet kiezen? Dat is erg afhankelijk van je branche, doelgroep en of de doelgroep (B2B- danwel B2C-klanten). Voor B2B is LinkedIn bijvoorbeeld een erg sterk kanaal. Maar vaak werkt een combinatie het allerbeste.

Op maat gemaakte marketingplannen

Waarom videomarketing?

Waarom videomarketing? De cijfers spreken eigenlijk voor zich. Hier een aantal algemene video-statistieken op een rij. 

Bekijk meer van onze services

Wat kunnen we nog meer betekenen?

Strategie

Lukt het jouw niet om je KPI's te behalen. Wij bedenken graag een passend strategie voor jouw bedrijf zodat je gegarandeerd succes te krijgt. Een online strategie is onmisbaar in de huidige digitale tijdperk.

Advertising

Beu om elke keer te op zoek zijn naar nieuwe klanten en wil je dit automatiseren? Dan is advertising het antwoord voor jou. Facebook, Instagram, Whatsapp, Youtube of Google Advertising, alles is mogelijk!

Digital Consultant

Kom je niet helemaal uit met je business model? Vragen zoals je fullfilment, aquisitie, marketing of automatisering. Inmiddels hebben we meerdere e-commerce startups geholpen en kunnen we je hierbij helpen.

Ook je bedrijf een boost geven?

Vraag vrijblijvend advies aan via de onderstaande knop

HNK-Apeldoorn-1

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website krijgt.