E-commerce

Handeldrijven via het internet

Elke jaar groeit e-commerce, word ook onderdeel van dit succes

E-commerce

13

E-commerce voor gevorderden

Unlimited Brand doet e-commerce voor gevorderden. Onze klanten zijn vaak razendsnel gegroeid en zetten bedragen om waar je u tegen zegt. Maar ook de eredivisie kan hulp gebruiken. 

Unlimited Brand  optimaliseert data, traffic en conversie. Wij doen dat op losse onderdelen, maar de grootste winst zit in de samenhang. Onze specialiteit is het aanbrengen van logica en synergie. Het effect daarvan is altijd verbluffend. Vaak is voor afronding van fase 1 de conversie al met tientallen procenten gestegen. Tel uit je winst, dat is ook de logica van Unlimited Brand. 

Webshops

Staat je webshop naar jouw mening al helemaal, maar vallen de verkopen tegen? Laten we eens afspreken om te kijken wat de reden hiervoor kan zijn. Soms kunnen enkele slimme conversie ingrepen wonderen doen. Ook kan het zo zijn dat we door middel van slimme campagnes een grotere doelgroep kunnen bereiken, om er zo voor te zorgen dat je meer producten gaat verkopen. Wij werken graag aan uitdagende projecten!

Waarom zou je je alleen richten op Nederland? Met een goede meertalige website kan je de hele wereld bereiken! Natuurlijk komt hier een goede vertaling bij kijken, maar er zijn nog veel meer slimme oplossingen! We gaan graag met je om de tafel om te bespreken hoe we je potentiële klanten aan de andere kant van de wereld gaan bereiken.

12
4

Digitale marketing op maat

E-commerce

Als marketingbureau dat gespecialiseerd is in e-commerce, hebben we veel klanten die verschillende e-commerce-platforms gebruiken. Hierdoor hebben we ervaring met meerdere platformen in plaats van ervaring met slechts één platform. We hebben uitgebreide kennis over platformen zoals; T-soft, IdeaSoft, Magento, Shopify, OpenCart, Wocommerce en wat hun sterke punten zijn en waar ze ontbreken.

Shopify is het meest gebruikte e-commerceplatform ter wereld. Als je begint met e-commerce of uitbreidt naar een groot aantal producten is Shopify een snelle, gemakkelijke en probleemloze manier om je e-commerce website in te stellen. Shopify is door veel e-commercebedrijven verkozen tot het beste e-commerceplatform en heeft meer dan 180.000 webshops over de hele wereld

Op maat gemaakte marketingplannen

Welke CMS Systeem Moet Ik Kiezen?

Bij een website hoort een CMS (content-management-system) Hierdoor kun je eenvoudig zelf aanpassingen doen aan de website. Maar welk CMS is voor jouw bedrijf de beste keuze? Als online marketing partner laten we je niet aan je lot over. We geven je advies en besluiten vervolgens samen voor welk CMS we gaan. We tonen je graag alvast de mogelijkheden.

WordPress

WordPress CMS is een Google-vriendelijk systeem met vele opties voor zoekmachine- optimalisatie. Daarnaast beschikt het over veel thema’s en plugins. Het is een systeem om een website, blog of zelfs een webshop mee te beheren. Het grootste voordeel van het bouwen van een website via WordPress, is dat men niet (veel) technische kennis nodig heeft en dat het makkelijk in gebruik is.

Shopify

Shopify is een online platform dat het opzetten en runnen van een webshop zo eenvoudig mogelijk maakt. Vaak is het zo dat je op een webhosting site je eigen website kunt creëren en dat je de rest min of meer zelf uit moet zoeken. Bij Shopify wordt een totaaloplossing geboden om jouw webwinkel tot een succes te maken. Zelfs als je iets minder goed weet waar je technisch gezien nu eigenlijk precies mee bezig bent.

Bekijk meer van onze services

Wat kunnen we nog meer betekenen?

Strategie

Lukt het jouw niet om je KPI's te behalen. Wij bedenken graag een passend strategie voor jouw bedrijf zodat je gegarandeerd succes te krijgt. Een online strategie is onmisbaar in de huidige digitale tijdperk.

Advertising

Beu om elke keer te op zoek zijn naar nieuwe klanten en wil je dit automatiseren? Dan is advertising het antwoord voor jou. Facebook, Instagram, Whatsapp, Youtube of Google Advertising, alles is mogelijk!

Digital Consultant

Kom je niet helemaal uit met je business model? Vragen zoals je fullfilment, aquisitie, marketing of automatisering. Inmiddels hebben we meerdere e-commerce startups geholpen en kunnen we je hierbij helpen.

Ook je bedrijf een boost geven?

Vraag vrijblijvend advies aan via de onderstaande knop

HNK-Apeldoorn-1

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website krijgt.