FAQ

Veel gestelde vragen

Vragen? Stel ze gerust

Zit je vraag hier tussen?

Unlimited Brand start met een kennismakingsgesprek, zodat wij onze klanten en het bedrijf beter leren kennen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat wij goed begrijpen wat de klant doet. Zonder dit kunnen wij geen goede kwalitatieve oplossingen aanbieden. Uiteindelijk maken wij een vervolgafspraak voor een creatieve brainstormsessie. Wij gaan dan het product of dienst ontpoppen tot een voor u opgesteld product gericht op uw doelgroep en doelstellingen. Na de creatieve brainstormsessie gaat Unlimited Brand voor u aan de slag om het product te ontwikkelen en te vermarkten.

Er bestaan tientallen verschillen tussen traditionele marketing en online marketing. Het grootste verschil is dat online marketing meetbaar is. Enkele andere verschillen; in tegenstelling tot de traditionele marketing kan online marketing al voor een klein budget, is het bereik van je campagne vele malen groter en is het interactief. 

 

Unlimited Brand is een online marketing bureau, omdat wij geloven in data. Kunnen we met de juiste data aanbod en vraag met elkaar verbinden. Dit is het succes is in elk bedrijfsmodel.​

Uiteraard, samen met jou analyseren wij jouw bedrijf. Vanuit hier maken wij een realistische schatting wat haalbaar is en maken we een passend strategie om deze te realiseren. Omdat Unlimited Brand ervaring heeft op alle vlakken op gebied van online marketing, kunnen we juist deze implementeren in jouw bedrijf.

Elke ondernemer heeft zijn eigen budget en dit snappen wij! Ons kracht is dat wij altijd meedenken met de klant. Of het nou €100 of €1000 is, wij helpen jouw graag. 

Ons advies is dat je op een gegeven moment niet alles zelf kan doen. Online Marketing kan geautomatiseerd worden, maar vergt veel tijd om dit te bereiken. Mocht de tijd rijp zijn voor jou en jouw bedrijf. Neem contact met ons op en dan zullen wij jou vrijblijvend advies geven. Wij denken graag met je mee en met jou budget zullen wij hier een passend strategie bedenken om de omzet van jouw bedrijf te maximaliseren. 

Jaa zeker, dit is ook onze kracht. Alle services die wij aanbieden met Online Marketing heeft als doel om jouw omzet te maximaliseren. De ene component is belangrijk voor de ander. Wat bedoelen wij hiermee? Zie onderstaand voorbeeld:

Stel je hebt online de ideale doelgroep bereikt, maar echter krijgt je doelgroep helaas niet de juiste content voor zich. Hierdoor mis jij conversie 🙁 . Daarom bieden wij ook zoals in dit verhaal content services aan zoals video. Hierdoor is de kans dat jij een lead/conversie binnen haalt vele malen groter dan dat wij alleen maar 1 services zouden aanbieden.

Het hangt af van wat je ons vraagt. Wij hebben gemiddeld 3 maanden de tijd nodig om ons te laten zien dat wij jou doelen kan waarmaken. De meeste klanten die wij in onze klantenbestand hebben zijn blij met ons. Onze missie is dat wij samen succes zullen hebben zodat wij blijvend strategiën kunnen bedenken voor jou. Met een klein ervaren jong team, focussen wij aandachtig naar jouw bedrijf zodat wij jouw doelen kunnen behalen. Jouw succes = onze succes! 

Ook je bedrijf een boost geven?

Vraag vrijblijvend advies aan via de onderstaande knop

HNK-Apeldoorn-1

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website krijgt.