Marketing Strategie

Jouw bedrijf laten groeien met online marketing?

Betrek doelgroepen met een verhoogde online aanwezigheid

Online Marketing Strategie

13

Meer mensen bereiken

Je wilt je bedrijf meer omzet laten maken,
door bijvoorbeeld meer mensen te bereiken. Samen kunnen we kijken naar slimme online marketing oplossingen.

Er zijn vele manieren om met je merk of product meer mensen te bereiken. Dit is namelijk sterk afhankelijk van wat jouw doelgroep zoekt. Zo kunnen we slimme Social Media kanalen inzetten, Google Ads campagnes opzetten of werken aan een slimme nieuwsbrief. Dit zijn maar enkele simpele voorbeelden, maar samen met jou gaan we graag op zoek naar een innovatief en origineel idee. Kom eens langs en laat ons je helpen je doelen te bereiken.

Omzet vergroten

Staat je webshop naar jouw mening al helemaal, maar vallen de verkopen tegen? Laten we eens afspreken om te kijken wat de reden hiervoor kan zijn. Soms kunnen enkele slimme conversie ingrepen wonderen doen. Ook kan het zo zijn dat we door middel van slimme campagnes een grotere doelgroep kunnen bereiken, om er zo voor te zorgen dat je meer producten gaat verkopen. Wij werken graag aan uitdagende projecten!

Waarom zou je je alleen richten op Nederland? Met een goede meertalige website kan je de hele wereld bereiken! Natuurlijk komt hier een goede vertaling bij kijken, maar er zijn nog veel meer slimme oplossingen! We gaan graag met je om de tafel om te bespreken hoe we je potentiële klanten aan de andere kant van de wereld gaan bereiken.

Bedrijfskrachten in één oogopslag

Onze sterkste punten

Ambitieuze organisaties laten groeien met online marketing is onze missie. Dat is waar we het voor doen en daar zijn we aantoonbaar goed in. We zijn gepassioneerde specialisten die het elke dag een beetje beter doen. Bekijk hiernaast onze sterkste punten.

E-commerce
95%
Branding
93%
Advertising
95%
Retargeting
95%
2
11

Digitale marketing op maat

Meer klanten door een goede online marketing strategie?

Online marketing – ook wel internet marketing – is het bereiken van marketingdoelen door de inzet van internet en gerelateerde digitale technologieën. Ieder jaar worden er nieuwe manieren van online marketing bedacht, waardoor de ontwikkeling snel gaat.

Wil je onder de aandacht komen bij je doelgroep zonder dat je zelf actief bedrijven hoeft te benaderen voor nieuwe klanten? Een goede online marketing zorgt ervoor dat je via het internet in beeld komt bij je doelgroep. De doelgroep die gericht zoekt naar jouw producten en diensten. Vraag een vrijblijvend advies aan via de onderstaande knop

Op maat gemaakte marketingplannen

welke online strategieën zijn er?

Wij zijn the smart ones, vakidioten die het marketing vak veranderen. Door vraag en aanbod slimmer en dichter bij elkaar te brengen. Dat is voordelig voor aanbieder én koper. Win-win.

We zijn moderne marketeers die de marketing van morgen bedrijven. We omarmen de technologische revolutie om meetbare resultaten te boeken. Rendement te halen. Succesvol te zijn. Groei te realiseren. Samen met onze klanten. Samen met hun consumenten.

Landing Pagina's

Een landingspagina in combinatie met online adverteren zorgt ervoor om meer conversies te genereren. Door een goede combinatie van de juiste content, helder design, gebruiksvriendelijke navigatie en de inzet van online marketing is succes verzekerd.

Retargeting

Zet retargeting in om websitebezoekers nog een keer met jouw bedrijf in contact te laten komen. Bezoekers die je website eerder hebben bezocht worden met behulp van banners weer herinnerd aan je bedrijf. Remarketing geeft hierdoor conversie een extra stimulans. 

Bekijk meer van onze services

Wat kunnen we nog meer betekenen?

Strategie

Lukt het jouw niet om je KPI's te behalen. Wij bedenken graag een passend strategie voor jouw bedrijf zodat je gegarandeerd succes te krijgt. Een online strategie is onmisbaar in de huidige digitale tijdperk.

Advertising

Beu om elke keer te op zoek zijn naar nieuwe klanten en wil je dit automatiseren? Dan is advertising het antwoord voor jou. Facebook, Instagram, Whatsapp, Youtube of Google Advertising, alles is mogelijk!

Digital Consultant

Kom je niet helemaal uit met je business model? Vragen zoals je fullfilment, aquisitie, marketing of automatisering. Inmiddels hebben we meerdere e-commerce startups geholpen en kunnen we je hierbij helpen.

Ook je bedrijf een boost geven?

Vraag vrijblijvend advies aan via de onderstaande knop

HNK-Apeldoorn-1

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website krijgt.