Webdesign

Een website die vindbaar is, gebruiksvriendelijk én conversiegericht: dat is waar we voor gaan.

Een nieuwe website volledig op maat

website dat resultaat oplevert

11

Jouw Droom Website

Onze designers en frontend en backend developers werken intensief samen om voor jou de perfecte website te ontwikkelen. We leveren altijd maatwerk en gaan pas aan de slag nadat we samen met jou ideeën hebben uitgewisseld. Zo zorgen we ervoor dat de website écht past bij jou, je bedrijf en de doelstellingen.

Met een klantbeoordeling van gemiddeld een 9,2 weet je zeker dat het eindresultaat van je nieuwe website al je verwachtingen overtreft. Niet alleen qua look en feel, maar ook op het gebied van conversie.

Responsive & Effiecient

Een aantrekkelijk strak ontworpen website en een goede vindbaarheid in de zoekmachines: daar focussen we ons op. Maar we gaan verder dan dat. Als online marketing bureau hebben we kennis over CTA’s, CTR’s, ROI en customer journeys. We kijken naar de denkbeeldige route die bezoekers online bewandelen en laten ze op de juiste momenten de juiste acties ondernemen, waarmee we zorgen dat je de bedrijfsdoelstellingen behaalt. Dat zeggen we niet alleen, dat maken we waar.

Tegenwoordig is een groot gedeelte van het websiteverkeer mobiel. Het is vanzelfsprekend dat we je nieuwe website volledig responsive opleveren. Zodat we jouw visitekaartje op ieder scherm perfect presenteren.

13

Digitale marketing op maat

E-commerce

Als marketingbureau dat gespecialiseerd is in e-commerce, hebben we veel klanten die verschillende e-commerce-platforms gebruiken. Hierdoor hebben we ervaring met meerdere platformen in plaats van ervaring met slechts één platform. We hebben uitgebreide kennis over platformen zoals; T-soft, IdeaSoft, Magento, Shopify, OpenCart, Wocommerce en wat hun sterke punten zijn en waar ze ontbreken.

Shopify is het meest gebruikte e-commerceplatform ter wereld. Als je begint met e-commerce of uitbreidt naar een groot aantal producten is Shopify een snelle, gemakkelijke en probleemloze manier om je e-commerce website in te stellen. Shopify is door veel e-commercebedrijven verkozen tot het beste e-commerceplatform en heeft meer dan 180.000 webshops over de hele wereld

Op maat gemaakte marketingplannen

Welke CMS systeem moet ik kiezen?

Bij een website hoort een CMS (content-management-system) Hierdoor kun je eenvoudig zelf aanpassingen doen aan de website. Maar welk CMS is voor jouw bedrijf de beste keuze? Als online marketing partner laten we je niet aan je lot over. We geven je advies en besluiten vervolgens samen voor welk CMS we gaan. We tonen je graag alvast de mogelijkheden.

WordPress

WordPress CMS is een Google-vriendelijk systeem met vele opties voor zoekmachine- optimalisatie. Daarnaast beschikt het over veel thema’s en plugins. Het is een systeem om een website, blog of zelfs een webshop mee te beheren. Het grootste voordeel van het bouwen van een website via WordPress, is dat men niet (veel) technische kennis nodig heeft en dat het makkelijk in gebruik is.

Shopify

Shopify is een online platform dat het opzetten en runnen van een webshop zo eenvoudig mogelijk maakt. Vaak is het zo dat je op een webhosting site je eigen website kunt creëren en dat je de rest min of meer zelf uit moet zoeken. Bij Shopify wordt een totaaloplossing geboden om jouw webwinkel tot een succes te maken. Zelfs als je iets minder goed weet waar je technisch gezien nu eigenlijk precies mee bezig bent.

Bekijk meer van onze services

Wat kunnen we nog meer betekenen?

Strategie

Lukt het jouw niet om je KPI's te behalen. Wij bedenken graag een passend strategie voor jouw bedrijf zodat je gegarandeerd succes te krijgt. Een online strategie is onmisbaar in de huidige digitale tijdperk.

Advertising

Beu om elke keer te op zoek zijn naar nieuwe klanten en wil je dit automatiseren? Dan is advertising het antwoord voor jou. Facebook, Instagram, Whatsapp, Youtube of Google Advertising, alles is mogelijk!

Digital Consultant

Kom je niet helemaal uit met je business model? Vragen zoals je fullfilment, aquisitie, marketing of automatisering. Inmiddels hebben we meerdere e-commerce startups geholpen en kunnen we je hierbij helpen.

Ook je bedrijf een boost geven?

Vraag vrijblijvend advies aan via de onderstaande knop

HNK-Apeldoorn-1

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website krijgt.